Daar is ie dan. De nieuwe website!

Samen met Loes Arentsen, webdesigner
Online by Louise, gewerkt aan mijn
nieuwe website.

TROTS!
Een eigen, persoonlijk vormgegeven site, waarop de verschillende mogelijkheden overzichtelijk, duidelijk, tikje eigenzinnig worden vormgegeven. Heerlijk!

Met Loes wel eens gesproken over ‘een hele bevalling’. Niet terecht natuurlijk, want dit heb ik zelf als man 2 keer van de nabijheid beleefd. Bevalling is dus niet het goede woord, hard werken is het wel.

Teksten schrijven, beelden erbij bedenken, redigeren, schrappen en weer opnieuw. Dit is een heel proces. Een proces dat met het bedenken van de pijlers Work & Life fantastisch is weergegeven in het persoonlijke logo/beeldmerk.

Dit is, samen met de ontwikkelde header een meer dan een mooi plaatje geworden. Het is van mij! Dit ben ik!

De ontwikkeling is dan ook een persoonlijke en professionele ontwikkeling. In 2016 ben ik begonnen met Coachingspraktijk Charoëla en heb tot nu toe een gezamenlijke website gedeeld met Psychologenpraktijk Charoëla. Omdat de activiteiten die ik ontplooi uiteenlopen met die van de
Psychologenpraktijk en de diversiteit is toegenomen heb ik aan het einde van 2018 besloten onder mijn eigen naam verder te gaan. (Mensen uit mijn nabijheid gebruiken vaak de afkorting Mart van Martin.)

Natuurlijk blijven de beide praktijken goed samenwerken. Zeker in het kader van de jeugdhulpverlening.

Neem gerust een kijkje op de website en neem contact op bij vragen. Ik sta je graag te woord. Je kunt ook het contactformulier gebruiken.