ReAttach basisopleiding

voor coaches, kindercoaches en jeugbegeleiders

(SKJ geaccrediteerd)

arrangementen voor overnachting

Binnenkort, op 8, 9 en 10 juli 2021  organiseren we wederom de ReAttach Basisopleiding voor coaches, kindercoaches en jeugdbegeleiders. Meld je aan met onderstaande link! 

ReAttach basisopleiding:
HIER VIND JE ALLE INHOUDELIJKE EN PROCEDURELE INFORMATIE

(Achtergrondinformatie over de organisatie en procedures.)

Eten, dinken, cursusmateriaal en natuurlijk gastvrijheid zijn inbegrepen. 

In Barchem en omgeving zijn legio mogelijkheden om te dineren en te overnachten.

Boetiekhotel Bonaparte en camping Reusterman hebben speciaal voor deze opleiding arrangementen samengesteld. Deze vind je bij de volgende kopjes.

 

ReAttach basisopleiding

Eerste opleidingsdag:
U krijgt informatie over de theoretische achtergrond en de ontwikkeling van de orthopedagogische ReAttach interventie. Vervolgens worden de technische vaardigheden van de methodiek geoefend en geautomatiseerd. U oefent het eerste gedeelte van het ReAttach protocol: een sociaal cognitieve training gericht op het versterken van affect regulatie onder optimale alertheid en Multiple Sensory Processing:

U leert het verwerken van informatie, emoties en gebeurtenissen bij kinderen en volwassenen te optimaliseren met een techniek die zowel lichaamsgerichte als psychologische elementen bevat. Vervolgens wordt u getraind in het geven van een sociaal cognitieve training die helpt om informatie beter te ordenen.

Tweede opleidingsdag:
Het tweede gedeelte van het ReAttach Protocol betreft Cognitive Bias Modification, pro-actieve coping en het activeren van nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden:

U krijgt de tools om kinderen en volwassenen te helpen zichzelf en anderen te accepteren en positiever in het leven te staan. U leert vanuit de zone van de naaste ontwikkeling doelen te formuleren die ingezet kunnen worden om ontwikkeling te optimaliseren. Daarnaast wordt u getraind in het activeren van het vermogen om problemen actief aan te pakken en te groeien in persoonlijke ontwikkeling.

Derde opleidingsdag:
ReAttach als een systemische interventie gebruiken als aanvullende expertise binnen uw eigen vakgebied. De vaardigheden worden geautomatiseerd en u leert bewust bekwaam ReAttach toe te passen:

ReAttach is een gezinsinterventie als u werkt met Kinderen en Jeugdigen. Bij volwassenen is het verstandig partners of mantelzorgers te betrekken. De derde dag leert u hoe u ReAttach in kunt passen in uw huidige werkwijze en kunt combineren met andere methoden waar u gebruik van maakt.

Eten en slapen bij Boetiekhotel Bonaparte

Bij Boetiekhotel Bonaparte ben je van harte welkom. Speciaal voor de cursisten van de ReAttach basisopleiding is een 3 daags arrangement samengesteld voor een mooi gereduceerd tarief. Daarnaast zijn hier ook meerdere andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld 4 dagen of een 1-persoons kamer. Je kunt zelf je boeking rechtstreeks regelen, onder vermelding van deelname aan de opleiding bij Marts Coaching en Psychologenpraktijk Charoëla. Het hotel is dichtbij gelegen op 1,9 km. (loop)afstand van de cursuslocatie.

3-daags Ontdek Logis arrangement:

2 x Overnachting in een Tuinzichtkamer
2 x Gelders ontbijtbuffet
1 x Vier gangen culinair diner
Gebruik van zwembad, sauna en fitness
Gebruik van fiets- en wandelroutes
Gratis wifi en parkeren
Kosten: € 218,- per kamer (tweepersoonsbezetting)
Excl. de verblijfsbelasting á € 3,- p.p.p.n.

De gegevens van Boetiekhotel Bonaparte vind je door te klikken op onderstaande link:

https://www.hotelbonaparte.nl/

Overnachten bij camping Reusterman

De familie Stokkink heeft speciaal voor onze cursisten een mooi aanbod gemaakt om te kunnen overnachten. De camping ligt op zo’n 200m. loopafstand van onze locatie. Het is dus een perfecte plek om met een eigen kampeermiddel in de mooie omgeving te overnachten. Zij hebben ook enkele stacaravans in de verhuur. Ook hier is een arrangementsprijs voor.

Arrangementen:

Met eigen kampeermiddel:

Zij bieden een kampeerplaats inclusief elektra, toeristenbelasting en 1 persoon aanbieden voor €13,75. (Dit is exclusief eventuele douchemunten á €0,50).
Wanneer het gaat om 2 personen, dan wordt het totaal bedrag €17,90 per nacht inclusief toeristenbelasting.

Verhuur:

Wat betreft verhuur, hebben zij caravans in de verhuur. Deze zijn gewild en het is natuurlijk meivakantie dus is vroeg reserveren belangrijk (op dit moment – 13-02 2020 –  zijn er 2 vrij in de periode 30/4 – 2/5).

De kosten zijn €67,50 per dag. De huur is minimaal voor 3 dagen.

Op vertoon van de deelnamebevestiging aan de opleiding gelden bovenstaande mogelijkheden.

Voor meer informatie over de camping kun je klikken op de volgende link:

https://www.reusterman.nl/

 

 

 

Meer info over ReAttach?