Wie ben ik

Mijn naam is Martin Stempher, Ik ben getrouwd met een fantastische vrouw en heb 2 volwassen schatten van kinderen, een zoon en een dochter die beiden hun eigen weg al aardig weten te vinden.

Mijn vrouw en ik wonen en werken in Ruurlo. Zij heeft haar Psychologenpraktijk Charoëla en ik heb Marts Coaching.

Mijn drijfveer is om mensen te kunnen coachen en begeleiden in het werk of leven wanneer dat even nodig is. Ik ben gespecialiseerd in onderwijs en bredere zin leren en persoonlijke ontwikkeling. Ik richt me hierbij op zowel jeugd als volwassenen.

Mijn visie is dat ieder mens er mag zijn en de mogelijkheid krijgt zich op een gezonde manier te ontplooien, ten behoeve van zijn eigen welbevinden en die van zijn omgeving.

Mijn missie is het bieden van de hoogste kwaliteit van coaching en begeleiding op een natuurlijke wijze passend bij de organisatie, het team of bij jou als individu.

Ik ben opgeleid in het midden en hoger management en al sinds 1996 werkzaam in het onderwijs, eerst als leerkracht en de laatste 15 jaar als directeur van een basisschool. In mijn functie als directeur heb ik veel ervaring en deskundigheid opgedaan in het coachen en begeleiden van mensen binnen het onderwijs. Ook heb ik als voorzitter van Dalton Oost Nederland en visiteur van Daltonvereniging Nederland ervaring opgedaan in beleid- en visieontwikkeling. Ontwikkelingen in de onderwijswereld volg ik op de voet, evenals ontwikkelingen binnen Coaching, Biofeedback, Cogmed, ReAttach, en (sport)hypnose. Ik heb in mijn carrière in het bedrijfsleven en binnen het onderwijs teams aangestuurd en ben ik al ruim 20 jaar actief als trainer en/of coach binnen verschillende sporten.

In mijn huidige praktijk bundel ik mijn opgedane ervaringen en expertise in mijn eigen unieke werkwijze. Als Master ReAttach Therapeut, Master Practitioner NLP, Master Special Educational Needs, Cogmed werkgeheugen coach, Internationaal Register Hypnotherapeut en Biofeedbackbehandelaar lukt het me meestentijds de juiste afstemming te vinden met jou als individu, team of organisatie, om je weer een stapje verder te helpen, weer op weg te helpen, de juiste route of ontwikkeling te laten doormaken voor een gelukkig en gezond leven en werken.

Binnen het kader van de jeugdgezondheidszorg heb ik ook de SKJ registratie, waardoor ik met jongeren tot 18 jaar mag werken. Veelal doe ik dit in samenwerking met Psychologenpraktijk Charoëla, echter er zijn ook individuele aanmeldingen rechtstreeks bij Marts Coaching mogelijk.

Marts Coaching biedt altijd maatwerk, biedt alternatieven en is gericht op succeservaringen.

Laat je inspireren door mijn blogs, lees en ervaar de verschillende mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met me op. Ik help je graag!

Meer weten over mij?