Work

Werkwijze en algemene informatie

Marts Coaching heeft 4 pijlers, onderverdeeld in 2 werkgebieden: Work & Life.

Het werkgebied Work richt zich op ondersteuning, begeleiding en coaching van organisaties, teams en individuen in relatie tot het werk en bestaat uit 3 pijlers.

Deze pijlers zijn:

Het werkgebied Life richt zich meer op begeleiding en coaching m.b.t. persoonlijke ontwikkeling. Dit kan ook werk gerelateerd zijn. Het is echter niet het uitgangspunt.

Het werkgebied Work

Je bent nu van harte welkom in het werkgebied Work. 

Zogezegd is dit onderverdeeld in bovengenoemde pijlers met elk een eigen benadering en aanpak. Ieder traject is dan ook maatwerk. Er zijn natuurlijk ook overeenkomsten met als uitgangspunten vertrouwen, respect, prikkelende confrontaties, humor, integriteit en openheid. 

Op de verschillende pagina’s van Work op de website kun je verder informatie vinden over de aanpak en werkwijze. Ik nodig je dan ook uit om naar het van toepassing zijnde onderdeel te gaan en daar verder te lezen.

Belangstelling

Met behulp van het contactformulier kan gemakkelijk contact worden gelegd. Natuurlijk mag dit ook per mail of met een telefoontje.  Spreek gerust een boodschap in mocht ik niet direct opnemen en ik bel zo snel mogelijk terug. Ook in alle andere gevallen reageer ik zo snel mogelijk.

Weten wat het beste bij jouw situatie past?