Organisatieadvies

Met een groot hart voor onderwijs, en dan met name de mensen die het vormgeven, zet ik me graag in voor een tijdelijke procesbegeleiding, ondersteuning, advisering en coaching.

Mijn jarenlange ervaring, vaardigheden en expertise zet ik graag voor u en uw organisatie op een enthousiaste, opbouwende en constructieve wijze in.

Mijn werkwijze herkent zich in een heldere, transparante en vertrouwde werkwijze waarin alle betrokkenen zich veilig kunnen ontwikkelen en ontplooien.

Waarvoor kunt u bij Marts Coaching terecht?

Ieder begeleidings- en ondersteuningstraject van Marts Coaching is altijd maatwerk.

Vertrouwen, respect, prikkelende confrontaties, humor, integriteit en openheid zijn voor mij belangrijke uitgangspunten voor coaching, begeleiding en ondersteuning.

Soms is het handig om tijdelijk gebruik te maken van een externe deskundige die de organisatie ondersteunt, begeleidt en mee helpt in de goede voortgang en ontwikkeling. Marts Coaching kan ondersteunen in het analyseren van de ontwikkeling, het verhelderen van de – schijnbaar – verschillende belangen, motieven en drijfveren en welke kenmerkende eigenschappen er (nog) nodig zijn voor een goede, gezonde en toekomstbestendige bedrijfsvoering.

 

 

Procesbegeleiding van een verandertraject

Wellicht is de samenwerking niet meer zo soepel, zijn er vaste patronen ontstaan waardoor ontwikkelingen niet tot stand komen. In dit geval kan ik de organisatie ondersteunen in en begeleiden naar een professionele leergemeenschap en een bestendig en goed onderwijskundig beleid.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?