Nieuwe uitdaging, nieuwe mogelijkheden!

Marts Coaching heeft een nieuw onderdeel, een nieuwe uitdaging: Marts Academy!

Dit jaar zijn we begonnen met het verzorgen van de ReAttach Basisopleiding. Dit smaakt naar meer. We gaan volgend jaar wederom de ReAttach Basisopleiding, gericht op coaches, verzorgen. Daarnaast gaan we ook de verdiepingsmodule Performance van ReAttach voor onze rekening nemen.

Omdat we ook nog andere kennis- en vaardigheidsgebieden hebben gaan we ook nog cursussen in het kader van Neuro Linguïstisch Programmeren, Hypnose en hypnotherapie en Stresssysteem en Herstel aan Marts Academy toevoegen.

In de dagelijkse praktijk werken we al veel met de verschillende interventies en technieken. Wat is er dan leuker om hier ook iets over te vertellen, over te dragen, anderen te leren. Dit kan op persoonlijk vlak zijn en ook om zelf toe te kunnen gaan passen in de eigen praktijk.

De opleidingen en cursussen zijn CRKBO geregistreerd. Dit wil zeggen dat deze voldoen aan een aantal voorgeschreven organisatorische en inhoudelijke criteria. Belangrijk ook is dat hiermee het aanbod ook BTW vrijgesteld is.

De ‘scholingskalender’ voor 2021 is klaar. Neem een kijkje op de website en spreekt een onderdeel je aan neem dan contact op met Marts Academy!

Je bent van harte welkom!